Ψηφιακές ....παραλίες

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ



                ΣΕ  ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ

Θα  ήθελα να ταξιδέψω στο μέλλον ,αν είχα μια χρονομηχανή .
Θα ήθελα να πάω στο μέλλον για να αλλαξω τα πάντα εκεί . Οι περισσότεροι φαντάζονται το μέλλον σαν ένα μέρος με ιπτάμενα αμάξια και ψηλά κτίρια . Λοιπόν ναι έτσι θα είναι . Μα εγώ δεν θέλω να είναι έτσι .Αυτό θέλω να προλάβω , αυτό θέλω να αλλάξω . Η ρύπανση του περιβάλλοντος με ενδιαφέρει ιδιαίτερα .Δεν θέλω το καυσαέριο κα κυριεύσει τον κόσμο .Δεν θέλω το νερό να τελειώσει , δεν θέλω να βλέπω σκουπιδότοπους .Αν πάω στο μέλλον θα βάλω υποψηφιότητα για πρόεδρος και τα αλλάξω τα πάντα ….

                                                                          Μαρία

Με τη χρονομηχανή μου θα ήθελα να ταξιδέψω στην εποχή της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 . Εκεί θα γνώριζα όλους τους ήρωες και θα πολεμούσα στη μάχη στο Μανιάκι , στα Δερβενάκια , στη μάχη της Αλαμάνας.
Θα πολεμούσα και στη θάλασσα παρέα με τον Κανάρη και την Μπουμπουλίνα .
Θα ήθελα πολύ να γνωρίσω τους ανθρώπους που δεν λογάριαζαν τη ζωή τους ,αλλά πολεμούσαν για την πατρίδα και την Ελευθερία .

                                                                          Δημήτρης 
Θα ήθελα να ταξιδέψω στην εποχή του Χριστού και να είμαι μια μαθήτριά του . Να γνωρίσω από κοντά , να παρακολουθήσω τα πάθη του , αλλά και δω τα μαρτύρια που πέρασαν όλοι οι Άγιοι της Εκκλησίας .

                                                                     Κατερίνα

 Η εποχή που με συναρπάζει και  θα ήθελα να πάω σύντομα με τη χρονομηχανή μου είναι η εποχή των δεινοσαύρων . Το θέλω τόσο πολύ για να δω τους δεινόσαυρους αν είναι στα αλήθεια όπως μας τους περιγράφουν . Με ενδιαφέρει να μάθω τι τρώνε , πόσο ψηλοί είναι και το πώς εξαφανίστηκαν .Επίσης αναρωτιέμαι πώς έφτιαχνα τη φωλιά τους , πώς μεγάλωναν τα μωρά τους και πώς πέθαναν .

                                                                       Στέλιος

Η εποχή που με συναρπάζει πιο πολύ είναι η εποχή του Βυζαντίου . Αν είχα μια χρονομηχανή θα ταξίδευα εκεί για να σταματήσω τους Σελτζούκους ,αλλά και τους Οθωμανούς Τούρκους να μην κατακτήσουν την Κωνσταντινούπολη .
Ακόμα θα έκανα τα πάντα για να είμαι απόγονος του Κωνσταντίνου .Θα ήθελα πολύ να βοηθήσω στο κτίσιμο της Αγίας Σοφίας και να πολεμούσα τους Άραβες στο πλευρό των Βυζαντινών με το υγρό  πυρ .Τέλος θα ήθελα πολύ να συζητήσω με την αυτοκράτειρα Θεοδώρα και να πάρω μερικές συμβουλές από αυτήν .

                                                          Δήμητρα

Εμένα πάντα με εντυπωσιάζει το μέλλον και αφού εφεύρω μια χρονομηχανή , το όνειρό μου θα πραγματοποιηθεί .Θέλω να ταξιδέψω στο μέλλον , γιατί θέλω να γνωρίσω τους απογόνους μου , να δω τι δουλειά θα κάνω και αν θα έχω προσφέρει κάτι που θα μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για όλους .Επίσης θα ήθελα να γνωρίσω τον τρόπο που ζούνε οι άνθρωποι του μέλλοντος , άραγε θα έχουν αλλάξει τις συνήθειές τους ; Θα ήθελα ακόμα να δω αν έχουν ανακαλυφθεί ιπτάμενα αυτοκίνητα , τι σχήμα θα έχουν τα σπίτια και αν θα είναι εναέρια .

                                                              Λυδία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.